Magazin > Film & Glasba & TV
128 ogledov

Slovenski raperji uresničili željo

Luka Tavčar
1/2
Žurnal24 main
Znani slovenski raperji so 12-letnemu Luki Tavčarju izpolnili veliko željo in z njim posneli rap pesem Več.

Hip hop v Sloveniji ustvarja čudeže, kar dokazuje zadnje sodelovanje med 12-letnim Lukom Tavčarjem in sedmimi veliki imeni slovenskega rapa. V studiu v Kranju so se marca zbrali Trkaj, Mirko, Emkej, Mito, Mrigo, Ghet in Doša, ki so skupaj z Lukom posneli pesem o drugačnosti, zdaj pa so izdali še videospot. Raperji so s pesmijo Luki, ki trpi za hudo obliko mišične distrofije oziroma oslabelosti mišic, ki je neozdravljiva, uresničili veliko željo.

Luka, z umetniškim imenom Luks, v pesmi Več sporoča, da kljub bolezni ostaja borec in s tem navdihuje tudi druge raperje, saj se je izkazal tudi s pisanjem besedil. Sicer pa ima še en talent, in to je risanje. "Super mi je bilo sodelovati s takimi umetniki in posneti kul komad. Respect in zahvala vsem za uspešno zaključen projekt!", je bil odziv mladega borca po snemanju.

"To je življenjski projekt"

Polni pozitivnih vtisov so bili tudi raperji: "Mislim, da je to eden izmed tistih, kot radi rečemo, 'življenjskih projektov', ki ne bo šel nikoli v pozabo zaradi Luksove veličine in nas samih, saj smo, po mojem mnenju, za večje dobro vedno pripravljeni stopiti skupaj," je povedal Emkej, Doša pa dodal: "Z veseljem se lotim projekta, kot je bil tale. Ne le zato, ker gre za dober namen, ampak ker ekipa odličnih umetnikov skupaj ustvari nekaj dobrega. Luks mi je s svojo voljo in pozitivno energijo definitivno dal misliti o življenju in o tem, kako samoumevno jemljemo ogromno stvari."

Njihovo pesem lahko slišite zgoraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.