Magazin > Lepota & telo
650 ogledov

Fitnes trener slavnih presenetil s trebuhom

Andrej Milutinovič
1/4
Facebook
Andrej Milutinovič, ki mu je med drugim svoje telo zaupala tudi Severina, se je za nekaj časa odpovedal trenigom in se prepustil dobri hrani.

Znani slovenski fitnes trener Andrej Milutinovič, ki ga je širša Slovenija spoznala v šovu Sladko življenje, se je poredil. Fotografije svojega trebuščka je objavil celo na Facebooku, za naš portal pa je razkril, kaj se je zgodilo z njegovim izklesanim telesom.

“Odkar pomnim sem na dietah, zadnjih nekaj mesecev preteklega leta pa sem popolnoma izgubil motivacijo. Nisem vedel, zakaj sem na dieti in se odrekam hrani. Opazil sem, da ni bilo večjih rezultatov, če sem se pazil, in da ni bilo posledic, če se nisem. Kakšen teden sem zato jedel malo več, a se je to uživanje v hrani zavleklo še v naslednji teden. In vrnil sem se na stara pota. Začel sem jesti hrano, ki sem jo užival kot otrok, se pravi dunajske zrezke, nutelo itd. To je trajalo do konca decembra, ko sem opazil, da so se začeli kilogrami spet nabirati. Rekel sem si, da bom do konca leta užival, nato pa se bom spet vzel v roke. To je bila moja novoletna zaobljuba,” pravi Andrej, ki je prepričan, da se bo z disciplino zelo hitro vrnil v formo. “Sedaj sem spet motiviran. V debelješi koži se namreč nisem počutil prijetno. Vrnil sem se namreč v otroštvo k starim travmam. Ljudje so me spet začeli grabiti in ščipati za trebuh in prsa ter se iz mene norčevati. Po eni strani so mi govorili, da sem potreboval oddih od diet, po drugi strani pa so me 'zezali', da sem se zapustil. Ni bilo prijetno.”

Andrejeve stranke njegovega trebuščka niso opazili, saj ga je skrival pod širokimi oblačili. “Ko sem slekel majico in se pokazal, so vsi obnemeli. Skozi čas je telo postalo moj obesija. Ljudje niso vajeni, da ne skrbim zase in da so me videvali na picah. Ves čas so me opominjali, da tega ne smem jesti. Morda sem tudi iz te žalosti še naprej jedel,” je za naš portal še dejal Andrej, ki je začel hujšati pri 14 leti. “Pri 14 letih sem imel pri višini 176 centimetrov 140 kilogramov. Vsako jutro se mi je iz nosu vlila kri. Pri zdravniku so mi izmerili 220 krvnega tlaka. Zdravnica me ni hotela spustiti domov, ker bi me lahko zadela kap. Moral sem podpisati izjavo, da na lastno odgovornost zapuščam ambulanto. To me je streznilo. Še isti dan sem se začel ukvarjati s športom in v treh mesecih shujšal 40 kilogramov.”

Več o njegovem boju s kilogrami lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 2
  • JohnSmith30699 13:31 21.januar 2015.

    to tko pride v življenju, car si samo če se ti rata potem spet pobrati, psiho je treba natrenirati pred mišicami, kar pa je veliko veliko težje.

  • radsemastimzmesom 09:15 21.januar 2015.

    40 kil v 3 mesecih? To ni zdravo.