Tina Gaber se je odzvala na Golobovo najstniško fotografijo in razkrila ...

Foto: Flickr/Vlada RS
Foto: Flickr/Vlada RS
Ste to vedeli o našem premierju?
Oglej si celoten članek

Predsednik vlade Robert Golob je ob začetku novega šolskega leta za študente vsem zaželel veliko uspeha in zabave. "1984 v prvem letniku Fakultete za elektrotehniko, star 17 let. Ko sem hodil na faks, se mi niso kravžljali le lasje, ampak tudi možgani. Lahko si predstavljate, da sem kot "štromar" ure in ure preživel za mizo ob gradivu, najraje pa sem premetaval številke. No … Tudi žurov ni manjkalo. V času študija sem stkal trajne prijateljski vezi in preživel res dobra leta. Dragi študenti in študentke, bruci in brucke, želim vam uspešno akademsko leto! Naj bo pestro in zabavno, razvijajte svoje potenciale in z znanjem gradite prihodnost," je zapisal ob stari fotografiji, na kateri je nosil še precej daljše lase.

Odzivov na posnetek je bilo ogromno, oglasila se je tudi premierjeva spremljevalka Tina Gaber in razkrila zanimivo informacijo. "Šel leto dni prej v šolo in še en razred preskočil. Naš genij," je zapisala.

Foto: Facebook tina gaber

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 21:32 4. Oktober 2023.

    Kaj je ta znani avtor napisal prispevek samo za aktiviste. Mladci rabijo nekaj za samozadovoljevanje..

  • 17:29 4. Oktober 2023.

    ko nekoga spustiš blizu (ali ti ga pa nastavijo) in ve, kar uradno ne ve javnost , je logično da …

  • 16:47 4. Oktober 2023.

    to kar se dogaja, je samo še večji dokaz, kako ste slovenčki butasti ... zakaj folk hodi na volitve, če …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.