Magazin > VIP
4121 ogledov

Tina Gaber se je odzvala na Golobovo najstniško fotografijo in razkrila ...

Tina Gaber in Robert Golob Flickr/Vlada RS
Ste to vedeli o našem premierju?

Predsednik vlade Robert Golob je ob začetku novega šolskega leta za študente vsem zaželel veliko uspeha in zabave. "1984 v prvem letniku Fakultete za elektrotehniko, star 17 let. Ko sem hodil na faks, se mi niso kravžljali le lasje, ampak tudi možgani. Lahko si predstavljate, da sem kot "štromar" ure in ure preživel za mizo ob gradivu, najraje pa sem premetaval številke. No … Tudi žurov ni manjkalo. V času študija sem stkal trajne prijateljski vezi in preživel res dobra leta. Dragi študenti in študentke, bruci in brucke, želim vam uspešno akademsko leto! Naj bo pestro in zabavno, razvijajte svoje potenciale in z znanjem gradite prihodnost," je zapisal ob stari fotografiji, na kateri je nosil še precej daljše lase.

Odzivov na posnetek je bilo ogromno, oglasila se je tudi premierjeva spremljevalka Tina Gaber in razkrila zanimivo informacijo. "Šel leto dni prej v šolo in še en razred preskočil. Naš genij," je zapisala.

tina gaber | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 6
  • Ender3 21:32 04.oktober 2023.

    Kaj je ta znani avtor napisal prispevek samo za aktiviste. Mladci rabijo nekaj za samozadovoljevanje..

  • lojs 17:29 04.oktober 2023.

    ko nekoga spustiš blizu (ali ti ga pa nastavijo) in ve, kar uradno ne ve javnost , je logično da te prej ali slej lahko izsiljuje oz. v zameno pride do oblasti ... ona se uspešno prodaja že mnogo let ...prikaži več in ko imaš več ali manj vsega dovolj, ti iz dolgčasa še zadiši oblast ... ki je pa za presrane bogataše samo še ena stopnička več

  • lojs 16:47 04.oktober 2023.

    to kar se dogaja, je samo še večji dokaz, kako ste slovenčki butasti ... zakaj folk hodi na volitve, če ga več ali manj nič ne zanima? ... res se čudim, da vas niso še bolj nategnili, po drugi strani ...prikaži več pa ne razumem, zakaj to neumnost vsi plačujemo ... grozljivo!