To je MasterChefova skrivnost, ki jo gledalci nikoli ne vidimo

Foto: Anže Petkovšek Nova kuharska sezona MasterChef Slovenija 2018.
Foto: Anže Petkovšek Nova kuharska sezona MasterChef Slovenija 2018.
Pred kamerami vidimo le tekmovalce in sodnike, a to je le peščica tistih, ki pri oddaji sodelujejo.
Oglej si celoten članek

Ste vedeli, da je v oddajo MasterChef Slovenija tako in drugače vpetih kar osemdeset ljudi? Ne le tekmovalci, sodniki, scenaristi, snemalci, montažerji, umetnice ličenja, lučkarji, novinarji, stilisti, pr strokovnjaki in še bi lahko naštevali. Med njimi so tudi štirje, brez katerih ne gre prav v vsaki oddaji.

To so tako imenovani producenti za hrano, ki skrbijo za vse sestavine in recepte skozi celotno snemanje oddaje in ves čas delujejo pod stalnim nadzorom sodnikov MasterChef Slovenija. Gre za ekipo kuharjev, brez katere res ne bi šlo, a jih pred kamero nikoli ne vidimo. Smo pa njihove veščine lahko preizkusili novinarji, saj so nam omenjeni producenti kuhali na predstavitvi tekmovalcev nove sezone šova in lahko rečemo, da svoj posel več kot očitno do potankosti obvladajo. Kaj so nam pripravili, si lahko preberete tukaj. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:49 26. Marec 2018.

    Ana, a se ti prav norca delaš? Tvoji zmazki nimajo ne repa ne glave.... In so seveda povsem brez neke …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.