To je novi partner Maje Keuc

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Srce ji je ukradel postavni bobnar.
Oglej si celoten članek

Maja Keuc Amaya je še januarja za zurnal24.si trdila, da je samska, a očitno se je to spremenilo. "Ljubezen je in sicer ljubezen do kariere. Res veliko nastopamo, druga ljubezen pa tako ali tako pride, ko jo najmanj pričakuješ," je povedala pozimi, a pričakovanja so se le izpolnila. Portal Svet24 namreč poroča, da je Maja sveže zaljubljena.

Očaral naj bi jo akademsko izobraženi učitelj tolkal in bobnov Tilen Zakrajšek, ki veliko nastopa tudi z našim priljubljenim glasbenim parom Urošem in Tjašo Steklasa. Kot še poroča omenjeni portal, naj bi Tilen Majo spremljal tudi na nedavnih družinskih počitnicah v Turčiji. "Sem zelo srečno zaljubljena (nasmeh, op. a). Vesela sem, da sem v bistvu po petih letih prišla do točke, da mi je bilo na nek način tako dobro biti v svoji koži, da sem si rekla, da je čas za ljubezen. Pogledala sem v vesolje in si rekla: 'Zdaj sem jaz pripravljena', dati ljubezen, ker jo imam. Ne da jo dobim, ampak da jo dam. In prišla je, takoj v naslednjem tednu (nasmeh, op. a.)," pa je Maja o svoji novi ljubezni povedala za Metropolitan.si. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:23 24. Marec 2023.

    Kateri po vrsti je že to? Vsaj javno objavljen je že najbrž 15.

  • 14:37 24. Marec 2023.

    Maja najbrž je blo treba ful truda da si se zaljubila v visokega, suhega, temnega. To vsaki ženski predstavlja veli …

  • 14:09 24. Marec 2023.

    Maja z biseri .....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.