To je novi posel udeleženke šova Ljubezen po domače Raseme

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Glede na videno v šovu, njena odločitev ni presenetljiva.
Oglej si celoten članek

Rasema Begulić je v šov Ljubezen po domače vstopila kar trikrat. Prvič se je potegovala za Tomaževo srce, drugič je poskušala osvojiti srce Milana Tržana, tretjič pa se je borila za primorskega Ramba, Draga Kosmača. Da se je tolikokrat odločila stopiti pred kamere, niti ni čudno, saj Rasema ne skriva, da ji pozornost prija.

"Šovi so mi dali prepoznavnost, zato sem zelo vesela, da sem sodelovala v njih. Kamere obožujem, rada sem izpostavljena in všeč mi je, da sem javna oseba. Ljudje me še vedno ustavljajo na ulici ter me sprašujejo vse mogoče." A žal ljubezni v šovu ni našla, kasneje pa je na ljubezenskem področju imela bolj kot ne smolo. "Še vedno sem samska. Če ne dobim tistega, kar želim, sem raje samska. Potrebujem samo ljubezen, nič drugega. Vse drugo imam. Želim si moškega, ki ne kadi, ne pije in ne vara, a žal je vse to troje v enem moškem danes težko najti," pojasni.

Rasema je že v šovu rada poprijela za kuhalnico in opravljala gospodinjska dela, zato niti ni čudno, da se je lotila "posla" iz tega področja. "Kuhanje mi je v veselje, res rada kuham. A to ni ravno posel, saj jedi pripravim izključno za prijatelje. Plačajo mi samo za sestavine, priprava pa je brezplačna, saj, kot sem že predhodno omenila, zelo rada kuham in pri tem uživam. Če s svojo kuhinjo oziroma jedmi razveselim še prijatelje, mi je to še v toliko večje veselje." In kaj Rasema najraje pripravi? "Kar se tiče slanih jedi mi ni pomembno, kaj pripravim, saj mi je vse dobro poznano, od slovenske do balkanske kuhinje. Pripravim vse vrste pit, kljukuše, bureke ... Pripravim tako mesne kot tudi zelenjavne jedi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:45 22. Februar 2023.

    Koga to sploh zanima??!!

  • 05:01 30. Januar 2023.

    Na bolhi prodaja svojo hrano in se cene ima pripisane

  • 05:00 30. Januar 2023.

    Na bolhi prodaja svojo hrano in lepo sluzi na crno. Ampak inspekcija nima casa za sivo ekonomijo, ko se gre …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.