Magazin > VIP
12749 ogledov

To je novi posel udeleženke šova Ljubezen po domače Raseme

Rasema Begulić Facebook
Glede na videno v šovu, njena odločitev ni presenetljiva.

Rasema Begulić je v šov Ljubezen po domače vstopila kar trikrat. Prvič se je potegovala za Tomaževo srce, drugič je poskušala osvojiti srce Milana Tržana, tretjič pa se je borila za primorskega Ramba, Draga Kosmača. Da se je tolikokrat odločila stopiti pred kamere, niti ni čudno, saj Rasema ne skriva, da ji pozornost prija.

"Šovi so mi dali prepoznavnost, zato sem zelo vesela, da sem sodelovala v njih. Kamere obožujem, rada sem izpostavljena in všeč mi je, da sem javna oseba. Ljudje me še vedno ustavljajo na ulici ter me sprašujejo vse mogoče." A žal ljubezni v šovu ni našla, kasneje pa je na ljubezenskem področju imela bolj kot ne smolo. "Še vedno sem samska. Če ne dobim tistega, kar želim, sem raje samska. Potrebujem samo ljubezen, nič drugega. Vse drugo imam. Želim si moškega, ki ne kadi, ne pije in ne vara, a žal je vse to troje v enem moškem danes težko najti," pojasni.

Rasema je že v šovu rada poprijela za kuhalnico in opravljala gospodinjska dela, zato niti ni čudno, da se je lotila "posla" iz tega področja. "Kuhanje mi je v veselje, res rada kuham. A to ni ravno posel, saj jedi pripravim izključno za prijatelje. Plačajo mi samo za sestavine, priprava pa je brezplačna, saj, kot sem že predhodno omenila, zelo rada kuham in pri tem uživam. Če s svojo kuhinjo oziroma jedmi razveselim še prijatelje, mi je to še v toliko večje veselje." In kaj Rasema najraje pripravi? "Kar se tiče slanih jedi mi ni pomembno, kaj pripravim, saj mi je vse dobro poznano, od slovenske do balkanske kuhinje. Pripravim vse vrste pit, kljukuše, bureke ... Pripravim tako mesne kot tudi zelenjavne jedi."

Komentarjev 4
  • munja 18:45 22.februar 2023.

    Koga to sploh zanima??!!

  • Sinkopa 05:01 30.januar 2023.

    Na bolhi prodaja svojo hrano in se cene ima pripisane

  • Sinkopa 05:00 30.januar 2023.

    Na bolhi prodaja svojo hrano in lepo sluzi na crno. Ampak inspekcija nima casa za sivo ekonomijo, ko se gre za balkan