Magazin > VIP
64414 ogledov

Rasema (Ljubezen po domače) je mislila, da je našla svojega princa, nato pa se je zgodilo to

rasema begulić Facebook
Po drugem zmenku se je zanjo zgodba zaključila.

Rasema Begulić, znana iz šova Ljubezen po domače, še vedno ni našla svojega princa, a nad ljubeznijo še ni obupala.

Simpatični Ljubljančanki, ki se je v zadnjih mesecih posvetila bolj zdravemu življenjskemu slogu in izgubila ogromno kilogramov (več o tem TUKAJ), ponudb zainteresiranih moških, ki z njo navežejo stike predvsem po družbenih omrežjih, ne primanjkuje.

Tako se ji je na začetku decembra oglasil voznik tovornjaka Josip. Rasema pravi, da je po prvem zmenku mislila, da je "zadela na lotu". "Verjela sem, da sem spoznala boga. Ne kadi, ne pije, dobro situiran. Prinesel mi je čokolado, ki je pri nas ni mogoče kupiti, se je pa spomnim iz mladosti," je za Žurnal24 povedala. A na žalost se je izkazalo, da Josip ni takšen princ, kot je najprej mislila ...

Na drugem zmenku jo je namreč hudo razočaral. "Tako kot na prvem zmenku sem naročila en deciliter jabolčnega soka. Ko je prišel račun, pa je rekel: 'Draga, zdaj si pa ti na vrsti.' Najraje bi se v zemljo ugreznila. Še dobro, da sem imela s sabo denar. V ta lokal redno hodim, ker dobro poznam lastnika, sedaj me je preveč sram, da bi se vrnila. Hvalil se je, kaj vse ima, in da vozi mercedese, nato pa natakarju po prvem zmenku ni pustil niti centa napitnine, ko mi je plačal kozarec soka."

Ko sta stopila iz lokala, jo je Josip vprašal, kdaj se spet vidita. "Jasno sem mu dala vedeti, da nikoli več. Ko sem prišla domov, sem ga blokirala na Facebooku. Ne vem, kaj je z moškimi danes. Pred kratkim sem se 14 dni dopisovala z nekim Dejanom, šla sva na zmenek, si prišla zelo blizu, nato pa izginil. Sumim, da ga je zmotilo to, da moja soseda pozna njegove sosede. Kar blokiral me je," je razočarana Rasema.

Komentarjev 5
  • Dusan12 17:05 14.december 2021.

    Rasema, pozvoni pri Francu Trčku, kjer so ti vrata vedno na stežaj odprta. tako na necenzurirano si, Cirman

  • Avatar Dallistella
    Dallistella 23:46 12.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Joseph_Sims 10:16 12.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦