"Če sem prepoznavna, še ne pomeni, da se lahko izživljate na ogaben način!"

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Medtem ko se številni sprašujejo, v kateri resničnostni šov bo stopila to televizijsko sezono, je ona polno zaposlena s tožbami.
Oglej si celoten članek

O tožbi, ki jo resničnostna zvezdnica Mirela Lapanović pripravlja proti televiziji Happy TV, smo že pisali, sedaj pa bo Dolenjka pometla še s sovražnim govorom na družbenih omrežjih. Kar pa je nekaj, za kar se zavzema tudi ameriška prva dama Melania Trump.

Magazin Mirela: Bila sem omamljena in zlorabljena. Imam dokaze!

"V kolikor nekateri niste vedeli, je sovražni govor, vse grdo, kar pišete o nekom na družabnih omrežjih, vaše objave, ki so neprimerne, dovolj za policijsko prijavo in seveda sodno obravnavo, osebno tožbo. Če sem medijsko prepoznavna, še ne pomeni, da se lahko izživljate in pljuvate na ogaben način. Ves material mi pošiljajo fani in jaz to spravljam v mapo. Vse je dokumentirano in ko se vrnem iz Beograda, bo ena oseba dobila tožbo. Objavim vse javno, ker je šla čez vse meje zdravega razuma. Milijon objav, komentarjev, laži, ogabnih statusov ... Predolgo časa sem bila tiho, a le zato, ker sem zbirala in zbirala material za tožbo.  Pazite, v katero smeri pljujete, da vam veter ne odnese pljunek v vaš 'umazan' obraz," je na Facebooku objavila Mirela.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 07:28 4. September 2018.

    Upam da si tole prebereš GRDA SI KO SMRT

  • 14:33 3. September 2018.

    Naredim dobro celo najboljšo plačo na spletu od doma. Prejšnji teden sem dobil 9825 $, saj sem preprosto delal od …

  • 08:59 3. September 2018.

    Če nisi priljubljena, se medijsko ne izpostavljaj, pa bo mir.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.