To pravijo o znani Slovenki: "To ni ženska, ampak demon"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Takole se je zvijala.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, bo slovenska predstavnica Raiven nastopila v prvem predizboru tekmovanja za pesem Evrovizije, ki bo v dvorani Malmö Arena 7. maja. Tako je določil žreb, ki je potekal v Malmöju. Na letošnjem tekmovanju za pesem Evrovizije sodeluje 37 držav.

V prvi polovici prvega predizbora se bodo predstavili Ukrajina, Ciper, Poljska, Srbija, Litva, Hrvaška in Irska, v drugi polovici pa Slovenija, Islandija, Finska, Portugalska, Luksemburg, Avstralija, Azerbajdžan in Moldavija.

V drugem predizboru 9. maja bodo v prvi polovici nastopile Avstrija, Malta, Švica, Grčija, Češka, Albanija, Danska in Armenija, v drugi polovici pa Izrael, Estonija, Gruzija, Nizozemska, Norveška, Latvija, San Marino in Belgija.

Raiven se očitno že mrzlično pripravlja na nastop. Na Instagramu je objavila posnetek, na katerem teatralno hodi proti kameri. "To ni ženska, to je demon," je zapisala sledilka.

Pesem Veronika govori o Veroniki Deseniški. Proces proti njej velja za prvi zabeleženi čarovniški proces pri nas. Strokovnjaka portala Wiwibloggs sta že podala mnenje o naši skladbi. Pravita, da ne gre za pesem, ki bi pristala na sredini lestvici. "Ali bo zaplavala ali potonila," pravita vlogerja, ki ju skrbi, kako bo Raiven dramatičnost videa prenesla na oder. Po njunem mnenju bo namreč od tega odvisen uspeh pesmi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 12:26 7. Februar 2024.

    Kura je tetovirana, slab okus pa to.

  • 12:17 7. Februar 2024.

    Dajmo Sara, pokaži vsem "poznavalcem" kako se profesionalno oddela nastop. Ne pa gimnazijski bend od predlani in nastop dvospolnikov lani.

  • 11:07 7. Februar 2024.

    Odjebite z evrosongom in EU nasploh..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.