Magazin > Horoskop in Numerologija
28662 ogledov

Eurosong: Strokovnjaka v skrbeh za Raiven

wiwiblogs Youtube
Našo pesem sta poslušala znana vlogerja portala Wiwibloggs, ki je med ljubitelji Evrovizije zelo priljubljen in cenjen.

Strokovnjaka za Evrovizijo, William in Deban, vlogarja portala Wiwibloggs, sta si ogledala spot za pesem Veronika, s katero nas bo Raiven zastopala na letošnjem Eurosongu. 

Najprej sta razložila, da pesem govori o Veroniki Deseniški. Proces proti njej velja za prvi zabeleženi čarovniški proces na Slovenskem in četudi je bila oproščena, so jo na koncu ubili.

Nad spotom je bila dvojica navdušena. "Če ti čarovništvo podari takšne sladkorčke ... jaz sem pripravljen," je izjavil Deban, Williamu pa se je spot zdel tako erotičen, da bi si "zaslužil" starostno omejitev 21+. "To je slovenska enolončnica, jaz pa sem pripravljen na obrok," je v posnetku še povedal William, ki ga skrbi, kako bo naša ekipa vizualno podobo spota prenesla na oder.

"To ni pesem, ki bi pristala na sredini lestvice. Ali je gledalci ne bodo razumeli in se ne bo kvalificirala ... Ali bo zaplavala ali pa potonila. Če ji bo uspelo vizualno prevesti pesem ... Ta pesem je tako abstraktna. Če ne bo imela dobrega vizualnega koncepta, je mrtva. Če jo bo dobro prevedla, bo med top 10."

Deban je poudaril, da je Raiven umetnica. "Treba je doživeti celoten paket njene umetnosti," pravi. "Gre bolj za umetnost kot glasbo. Bolj za nekaj, kar se gleda, kot posluša. Morda so to hoteli," je še dodal in spomnil, da na odru ne sme biti več kot 6 oseb. "Ljudi bo treba pametno uporabiti."

"Če bo prinesla rezervoar vode in bodo v njej plavali goli ljudje ... /.../ Če bo uporabila ekrane s sencami, bi lahko bil nastop zelo dober," je še povedal William, ki je prepričan, da si je Raiven sposobna izmisliti nekaj povsem norega. 

"Veliko denarja bo treba vložiti, da bo 'vžgalo'," je še dejal Deban. Strokovnjaka sta se ob tem spomnila, da nismo imeli Eme, kar pomeni, da imamo finančna sredstva, s katerimi bi pesmi lahko pomagali do višje uvrstitve. 

Komentarjev 10
  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:08 01.februar 2024.

    A to sta strokovnjaka za toplovodne sisteme!?

  • indigokid 00:22 01.februar 2024.

    kolikor mi je znano, na evrovizijo letos potuje Gojko s komadom Afrodiziak, ne pa ta podkupovalna Raiven z neko nago sceno brez omembe vredne glasbe

  • bi_ba 20:48 31.januar 2024.

    Ogaben video, negledljiv. Mogoče bo evrovizijskim "sladokuscem" všeč.