To si bo po smrti 53 let starejšega ljubimca privoščila mlada Srbkinja

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ljubezen očitno ni tako močna, kot sta govorila pred vstopom v šov.
Oglej si celoten članek

Srbi, ki spremljajo šov Parovi, so šokirani. 21-letna Milijana Bogdanović, ki se je v hišo šova preselila s svojim 53 let starejšim partnerjem Milojkom Božićem, namreč že razmišlja o tem, kaj si bo privoščila, ko bo njen ljubimec umrl.

video V šovu Milojko fizično napadel svoje 53 let mlajše dekle

"Seveda se bom poročila, saj je poroka že plačana. V najino hišo ne bom nič vlagala, saj se bojim, da bi mi jo njegovi otroci vzeli. Z Milojkom bom do 25. leta, nato pa si bom našla drugega. Poskusila bom, da vidim, koliko lahko prenesem. Ves čas razmišljam o tem, da bo kmalu umrl. Ko se bo to zgodilo, bom šla naprej. Denar od resničnostnega šova bom vložila vase. Si kupila silikonsko oprsje in avto,“ je o svojih načrtih sotekmovalce obvestila lepša polovica najbolj kontroverznega para Srbije.

Magazin Milijani 53 let starejši ljubimec ne diši več, poljubljala 35-letnika!

Milijana tudi trdi, da jo zaročenec omejuje. "Pravi, da je dovolj, če imam eno prijateljico?! Prepovedal mi je tudi zabave. Mlajši bi šel z mano ven, Milojko pa bi ves čas sedel na kavču,“ je razočarana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:55 15. Junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • 15:56 14. Junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.