To si Kate v resnici misli o Meghanini nosečnosti

Foto: Profimedia
Video je objavljen na spletu.
Oglej si celoten članek

Vojvoda William in njegova žena Kate sta ta teden obiskala prizorišče helikopterske nesreče, stadion v Leicestru, ki se je zgodila 27. oktobra letos in v kateri je umrlo pet ljudi, med njimi tudi predsednik nogometnega kluba Vichai Srivaddhanaprabha, ki ga je princ William že leta poznal tudi osebno. 

Kraljevi par se je ob robu žalne slovesnosti posvetil čakajočim oboževalcem in odgovarjal na njihova vprašana. Kate je tako povedala, da so njeni otroci dobro, da se že veselijo božiča ter da prepevajo božične pesmi, na vprašanje, ali se z Meghan veseli njenega naraščaja, pa je vojvodinja odgovorila: “Absolutno. To je poseben čas, da imaš majhne otroke in da George, Charlotte in Louis dobijo bratranca ali sestrično.”

Očitno se dekleti ne razumeta tako slabo, kot se že nekaj časa govori.

Magazin William in Harry: Sprla sta se zaradi Meghan

Magazin Spor: Tik pred poroko Meghan Markle vojvodinjo Kate spravila v jok

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:09 30. November 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • 08:04 30. November 2018.

    Ha,ha,ha,ha in kaj naj bi drugega rekla?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.