To si o novi ženi Jureta Jankovića misli bivša žena Vesna

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V ljubezni srečna tudi Vesna Janković ...
Oglej si celoten članek

Nedavno je mlajši sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Jure Janković, že drugič v življenju stopil pred oltar. Na Krasu se je poročil z nekdanjo manekenko Maxime Pikula. Kljub temu da je bila Maxime zaročenka njegovega starejšega brata Damijana, v družini ni zamer. Kot nam je že pred časom povedala njegova mama Mija, so vsi srečni z njima. To je za Žurnal24 sedaj potrdila tudi Juretova bivša žena, podjetnica Vesna Janković, ki je še vedno velik del družine Janković. 

Vesna je še vedno dobra prijateljico z nekdanjo taščo, nedavno je Mija z vnukinjama prišla na družabni dogodek, ki ga je organizirala Vesna. Slednja pa je potrdila, da sta v lepih odnosih tudi z bivšim soprogom Juretom, o njegovi novi ženi pa povedala: "Če sta srečna, jima privoščim. Maxime je v redu punca, kolikor sem jo spoznala pred leti." 

A srečen ni le Jure, v dolgoletni resni zvezi je tudi Vesna, ki brez zadržka pove, da je že dolgo zaljubljena, a podrobnosti ne želi razkrivati. 

dezurni@styria-media.si

Foto: Instagram Vesna Janković

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 29

  • 16:39 4. Junij 2023.

    vse ostane v familiji ..tm se dregajo en čez druzga

  • 15:31 4. Junij 2023.

    Na sliki manjkajo še Bratušek, Kociper, Tjaša Ficko, farmacevtka in rokometašice...!

  • 15:26 4. Junij 2023.

    cela ta balkansko lopovska familija je za streljat po hitrem postopku...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.