To vprašanje razkriva, da razmišlja o skoku čez plot

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Partnerja pozorno poslušajte.
Oglej si celoten članek

Prevara je eden najpogostejših razlogov za konec zveze. Anketa spletne strani za zmenkarije Ashely Madison razkriva, da kar 41 odstotkov ljudi razmišlja o skoku čez plot, 64 odstotkov vprašanih pa je povedalo, da so bili v preteklosti prevarani.

Razlogov, zakaj pride do prevare, je veliko – eden od izgovorov je tudi ta, da so partnerja prevarali, ker jim ni posvečal dovolj pozornosti. 

Prevarani mnogokrat nikoli ne izvedo, da se je partner grel pri drugi osebi, a stran Your Tango piše, da obstaja vprašanje, ki naj bi razkrivalo, da se po njegovi glavi pletejo nečedne misli. Gre za zelo nedolžno vprašanje, ki naj bi razkrivalo, da si želi spremembe, o kateri razmišlja že lep čas: "Ali bi v postelji preskusila kaj novega?“

Eden od udeležencev raziskave Ashley Madison je povedal, da je začel ženo varati, ko je spoznal, da v postelji nista kompatibilna. Sociologinja  Alicia M. Walker pa poudarja, da ne varajo le moški. Najpogostejši razlog, da ženska skoči čez plot, je zakon, v katerem ni seksa oziroma seks, med katerim ne doživi orgazma. 

Kar 90 odstotkov ljudi, ki so sodelovali v anketi, se strinja, da so redni spolni odnosi v partnerstvu zelo pomembni. 27 odstotkov vprašanih si spolnih odnosov želi vsak dan, je še pokazala raziskava.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.