Magazin > Odnosi in prosti čas
2002 ogledov

To vprašanje razkriva, da razmišlja o skoku čez plot

Orgazem Profimedias
Partnerja pozorno poslušajte.

Prevara je eden najpogostejših razlogov za konec zveze. Anketa spletne strani za zmenkarije Ashely Madison razkriva, da kar 41 odstotkov ljudi razmišlja o skoku čez plot, 64 odstotkov vprašanih pa je povedalo, da so bili v preteklosti prevarani.

Razlogov, zakaj pride do prevare, je veliko – eden od izgovorov je tudi ta, da so partnerja prevarali, ker jim ni posvečal dovolj pozornosti. 

Prevarani mnogokrat nikoli ne izvedo, da se je partner grel pri drugi osebi, a stran Your Tango piše, da obstaja vprašanje, ki naj bi razkrivalo, da se po njegovi glavi pletejo nečedne misli. Gre za zelo nedolžno vprašanje, ki naj bi razkrivalo, da si želi spremembe, o kateri razmišlja že lep čas: "Ali bi v postelji preskusila kaj novega?“

Eden od udeležencev raziskave Ashley Madison je povedal, da je začel ženo varati, ko je spoznal, da v postelji nista kompatibilna. Sociologinja  Alicia M. Walker pa poudarja, da ne varajo le moški. Najpogostejši razlog, da ženska skoči čez plot, je zakon, v katerem ni seksa oziroma seks, med katerim ne doživi orgazma. 

Kar 90 odstotkov ljudi, ki so sodelovali v anketi, se strinja, da so redni spolni odnosi v partnerstvu zelo pomembni. 27 odstotkov vprašanih si spolnih odnosov želi vsak dan, je še pokazala raziskava.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.