Tom kriv za Katiejino razvado

Foto: EPA
Foto: EPA
Potem ko se je Katie Holmes razšla s Tomom Cruisom, se je vsak večer tolažila s sladoledom, ki ji je pomagal prebroditi težke čase po ločitvi.
Oglej si celoten članek

Katie je zadnje tedne precej zgovorna o ločitvi od Toma Cruisa. Pred kratkim je priznala, da je prebolevanje šestletnega zakona težko, a lažje, če ti družbo dela skleda sladoleda. Dodala je, da se je čez poletje ves čas tolažila s to sladko pregreho, a se je tudi lepo zredila.

A ker je 33-letna zvezdnica zagrizena športnica in vedno skrbi za svojo postavo, je hitro poskrbela, da so odvečni kilogrami začeli izginjati, je povedala za časnik Times. "Poskrbela sem, da nisem samo nabirala kalorij, temveč sem jih tudi izgubljala. To sem počela tako, da sem vsak dan tekla v parku," je povedala 33-letna Katie.

Stroga dieta

Dnevno pa je na njenem sporedu tudi dieta, ki se je striktno drži. Za zajtrk si privošči ovsene kosmiče z jabolkom in kapučino. Za kosilo običajno jé korenčkovo juho, surov brokoli in še en kapučino. Za večerjo si privošči zeleno solato, paradižnik in tofu ali ribo. Za malico pa običajno jé piškote in lahko Coca Colo.

Katie je ob tem priznala, da je nora na kapučino in da si ga kljub veliko kalorijam privošči trikrat na dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.