Magazin > Lepota & telo
30 ogledov

Tom kriv za Katiejino razvado

Katie Holmes Tom Cruise EPA
Potem ko se je Katie Holmes razšla s Tomom Cruisom, se je vsak večer tolažila s sladoledom, ki ji je pomagal prebroditi težke čase po ločitvi.

Katie je zadnje tedne precej zgovorna o ločitvi od Toma Cruisa. Pred kratkim je priznala, da je prebolevanje šestletnega zakona težko, a lažje, če ti družbo dela skleda sladoleda. Dodala je, da se je čez poletje ves čas tolažila s to sladko pregreho, a se je tudi lepo zredila.

A ker je 33-letna zvezdnica zagrizena športnica in vedno skrbi za svojo postavo, je hitro poskrbela, da so odvečni kilogrami začeli izginjati, je povedala za časnik Times. "Poskrbela sem, da nisem samo nabirala kalorij, temveč sem jih tudi izgubljala. To sem počela tako, da sem vsak dan tekla v parku," je povedala 33-letna Katie.

Stroga dieta

Dnevno pa je na njenem sporedu tudi dieta, ki se je striktno drži. Za zajtrk si privošči ovsene kosmiče z jabolkom in kapučino. Za kosilo običajno jé korenčkovo juho, surov brokoli in še en kapučino. Za večerjo si privošči zeleno solato, paradižnik in tofu ali ribo. Za malico pa običajno jé piškote in lahko Coca Colo.

Katie je ob tem priznala, da je nora na kapučino in da si ga kljub veliko kalorijam privošči trikrat na dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.