Magazin > Lepota & telo
56 ogledov

Kako je Pink izgubila 25 kilogramov

Pink
1/2
Reuters
Pevka Pink je pred enim letom rodila hčerko Willow, med nosečnostjo pa je pridobila kar 25 kilogramov. A zvezdnica je izgubila že prav vse, zahvaljujoč vegetarijanski dieti, jogi in intenzivni telovadbi.

Pink je v intervjuju za modno revijo Cosmopolitan priznala, da se je po porodu počutila grozno. Komaj je čakala, da se spravi v staro formo. Njena stroga dieta je obsegala vegetarijansko in vegansko hrano, jogo in telovadbo. Pravi, da si občasno še vedno privošči piščanca in ribe, trudi pa se, da bi jedla čim manj hrane živalskega izvora. Na dan si vzame eno uro za intenzivno telovadbo ter dodatno uro za raztegovanje in jogo.

Pevka, ki je bila pred nosečnostjo vedno v top formi, je priznala, da so jo nosečniški in poporodni kilogrami neprijetno presenetili. "Mislila sem, da se bom počutila kot boginja. Vsi ti govorijo sranje, kot je, da se v nosečnosti počutiš najbolj ženstveno. V resnici pa se počutiš grozno," je povedala zvezdnica in dodala, da je v telovadbi našla veselje. "Zelo sem uživala, ko sem hujšala. Še dobro, saj sem se zredila za 25 kilogramov! Mislim, da je moj otrok na pol skutna torta," je hudomušno dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.