Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Jenniferine dietne skrivnosti

Jennifer Lopez FameFlynet
Pevka in igralka Jennifer Lopez je razkrila, kaj počne, da ohranja svojo oblinasto postavo.

Če želite imeti čvrste obline in jih uspešno ohranjati, sledite dietnim nasvetom dive Jennifer Lopez. Ta si na dan privošči štiri manjše obroke, ki vsebujejo skrbno izbrana živila. "Jen redno pije ledeno mrzlo vodo, saj tako še dodatno spodbudi metabolizem, po 16. uri ne jé ogljikovih hidratov, vsi štirje obroki pa morajo biti bogati s proteini," je razkril vir blizu zvezdnice.

Jennifer pa ni previdna samo pri hrani, temveč tudi pri telovadbi. Trenira redno in vsak dan, v družbi svojega mladega fanta Casperja Smarta. "Vsako jutro vstaneta ob 6. uri in telovadita eno uro. Jen nerada ponavlja vaje, zato ima rada raznolikost. Najbolj ji je všeč intenzivna vadba v kombinaciji z jogo in tekom na plaži. Vadba s Casperjem ji je zelo všeč, saj se odlično dopolnjujeta in spodbujata," je razložil vir in dodal, da 42-letna pevka za postavo pridno skrbi tudi med potovanji. "S seboj vedno nosi kolebnico, vsako prosto minuto pa izkoristi tudi za trebušnjake."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.