Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Razkrite dietne skrivnosti Spice Girls

Spice Girls EPA
Ko so Spice Girls letos nastopile na slovesnosti ob koncu olimpijskih iger, so očarale vse po vrsti, zato se mnogi sprašujejo, kako ohranjajo svoje seksi postave.

Emma, Geri, Victoria, Mel C in Mel B so bile med nastopom na olimpijskih igrah videti bolj seksi kot kadarkoli prej. Za nastop so morale trdo garati, a tudi sicer dekleta ne zanemarjajo zdravega življenja.

Victoria je že pred časom priznala, da so njena šibka točka prigrizki, ki se jim kar ne more upreti. Zato se raje odloči za bolj zdravo različico ter jé različno sadje in pije ogromne količine kokosove vode, na kar prisega tudi igralka Jennie Garth. Geri se je dolga leta bojevala s kilogrami, zdaj pa je končno našla zdrav način prehranjevanja in ohranjanja lepe postave. "Geri prisega na jogo, pazi na prehrano in nosi oblačila, ki poudrajajo njeno postavo," je izdal njen bližnji prijatelj in dodal, da se zvezdnica končno počuti dobro v svoji koži.

Najmlajša Emma za lepo postavo skrbi tako, da intenzivno telovadi trikrat na teden. "Emma rada teče. Zahvaljujoč teku je zadnje čase zelo zadovoljna s svojim telesom," je razkril njen prijatelj. Mel C je od nekdaj veljala za najbolj športno Spajsico, a po porodu se počuti bolj ženstveno. Še vedno redno telovadi, a manj kot včasih.

Najbolj stroga pa je definitvno Mel B, ki je obsedena s telovadbo in pohodništvom. Doma ima lasten fitnes, na dan pa naredi tudi do 600 trebušnjakov. Zelo rada teče, včasih tudi po uro na dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.