Magazin > Lepota & telo
152 ogledov

Kako izgledati kot Victorijin angelček

Adriana Lima
1/6
EPA
Najbolj znane manekenke, ki že vrsto let predstavljajo modno znamko Victoria's Secret, so razkrile, kako skrbijo za svoja seksi telesa.

Gisele Bündchen

Najbolje plačana manekenka na svetu svojo zapeljivo postavo ohranja tako, da se izogiba alkoholu in sladkorju, meso pa si privošči enkrat na 15 dni. Ker obožuje borilne veščine, se najraje poti ob izvajanju kung fuja, kar je počela še dva tedna pred rojstvom sina Benjamina. Njen nasvet navadnim smrtnicam: "Kar vneseš v telo, moraš spraviti ven. Pri tem mislim na redno telovadbo. Vedno stremite k najboljšemu."

Doutzen Kroes

Sedemindvajsetletna manekenka se povsem odreka ogljikovim hidratom in sladkorju. Postavo najraje ohranja z boksanjem, s preskakovanjem vrvi in tekom. "Veliko naredim tudi vaj za noge in zadnjico, saj mora biti na pravem mestu. Pri tem mi pomaga moj osebni trener, ki ima odlične vaje zame," je izdala Doutzen in dodala, da se ženske ne bi smele primerjati z njo: "To moram početi predvsem zato, ker mi moje telo prinaša kruh, vedno moram biti videti fantastično."

Adriana Lima

Brazilska lepotica je že pred časom priznala, da je treba trdo delati za naziv angelčka. Pred vsako modno revijo dvakrat na dan vadi z osebnim trenerjem, devet dni pred modno revijo pa se izogiba hrani in pije samo proteinske napitke in vodo. Dvanajst ur pred revijo preneha tudi s pitjem vode, da se ta ne bi zadrževala v njenem telesu. "Včasih na ta račun izgubim tudi do štiri kilograme," je dejala Adriana, ki pa se zaveda, da njena dieta ni zdrava. Kadar pa se ne pripravlja na modne revije, poskuša zaužiti čim več proteinov in se tako kot Doutzen izogiba ogljikovim hidratom in sladkorju.

Candice Swanepoel

Seksi blondinka prisega na jogo, boksanje in tek, kar počne trikrat na teden, včasih tudi vsak dan. Candice pa za razliko od starejših kolegic pravi, da jé vse, pozorna je edino na porcije, ki ne smejo biti večje od njene dlani. "Včasih sem morala zelo paziti na prehrano, zdaj pa ne več, pojem lahko skoraj vse, pa se mi ne bo nikjer poznalo," pravi srečnica Candice, ki pa je kljub temu pozorna na to, da jé zdravo. "Uživam veliko zelenjave, pijem veliko vode in jem velika mesa, saj si želim zgraditi mišično maso."

Miranda Kerr

Seksi Miranda je še ena super mamica, ki je med nosečnostjo ves čas vadila jogo, nanjo pa prisega tudi po rojstvu sina Flynna. Sicer pa Miranda prisega na dieto s pomočjo krvnih skupin in se izogiba uživanju mesa. "Pijem tudi veliko filtrirane vode, jem samo sveže sadje in visoko bazično hrano," je razložila Miranda, ki prisega na zdravo prehrano.

Alessandra Ambrosio

Mama dveh otrok ima najraje jogo in pilates, kar počne trikrat na teden. Poleg tega pa prisega še na intenzivno 10-dnevno brazilsko vadbo za zadnjico, kar ji priporoča njen osebni trener. "Ni težko ostati v formi. Mislim, da sem zdaj veliko bolj fit, kot sem bila pred desetimi leti. A tudi telovadba zahteva žrtev; velikokrat me zaradi tega boli hrbet!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.