Tragedija: Znani voditeljici avtobus odtrgal roko

Foto: Profimedia
Dea je po manjši prometni nesreči izstopila iz avta, medtem pa jo je zadel avtobus.
Oglej si celoten članek

Znana voditeljica beograjske TV Pink Dea Đurđević se je zjutraj znašla v manjši prometni nesreči, ki pa se je sprevrgla v veliko tragedijo. V nesreči, v katero sta bila vpletena dva avtobusa in trije avtomobili, so bile težje poškodovane tri osebe, med njimi tudi Dea. Ko je voditeljica po lažjem trku izstopila iz avtomobila, jo je zadel avtobus in ji odtrgal roko. Ker se je nesreča zgodila v bližini bolnišnice Dr. Dragiša Mišovića, so okončino nemudoma postavili na led, zdravniki pa so se na vse pretege trudili, da voditeljica ne bi ostala brez roke, a so bili pri tem žal neuspešni.

Nesreče Tragičen začetek meseca, ceste vzele še štiri življenja

O nesreči je zjutraj poročala tudi voditeljica Jovana Joksimović, soproga pevca Željka Joksimovića, ki so jo v trenutku, ko je izvedela, da je v nesrečo vpletena kolegica, preplavile solze. Dea, ki je v zvezi z dvajset let starejšim novinarskim kolegom Mladenom Mijatovićem, je sicer še danes ob šestih zjutraj objavila nasmejano fotografijo, pod katero pa se je po nesreči že vsul plaz spodbudnih komentarjev in dobrih želja. 

Slovenija Prišel na pomoč, končalo se je s kazensko ovadbo

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:45 7. Februar 2019.

    AHF - V Srbiji poročajo o uspehu operacije. Roka je bila prišita. Še kirurg, ki je opravil operacijo je izjavil, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.