Uff, Indira vroča kot še nikoli!

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Indira Ekić je pokazala svoje čare...
Oglej si celoten članek

Indirina zgodba se sliši kot pravljica o Pepelki. Po tem, ko jo je zaradi odvečnih kilogramov zapustil nekdanji fant, se je prijavila v resničnostni šov The Biggest Loser, izklesala svoje telo in osebnost, si privoščila manjši lepoti popravek, spoznala svojega princa ter postala ena najbolj priljubljenih domačih estradnic, ki je uspešna tako pred kamero, kot komentatorka in model, kot tudi za kamero, kjer skrbi za videz naših voditeljic. Kako se mora njen bivši danes tepsti po glavi ...

Magazin Boleči spomini: To snemanje je bilo za Indiro težko

Indira pa je z zadnjimi fotografijami, ki jih je objavila na Instagramu, dokazala, da za njo ni meja. Svojo božansko postavo je pokazala v zapeljivem spodnjem perilu, njen angelski obraz pa so tako ali tako opazili tudi že naši glasbeniki, saj Indiro z veseljem uporabijo v svojih videospotih. Za to svetlolasko ni meja, uspešna je tudi kot študentka, pred kratkim pa je izdala, da si s svojim nekdanjim trenerjem Maticem Kolencem, ki ga je spoznala med snemanjem šova, v bližnji prihodnosti želita tudi družine. A ne še čisto takoj, saj je njen posel trenutno v razcvetu. Pred kratkim se je celo potegovala za naziv Femme fatale. No, spodnje fotografije dokazujejo, da ji fatalnosti ne gre oporekati. Nastale so v sodelovanju z Lisco, ki je Indirin stas očitno opazila in zagrabila.

Magazin Razkrivamo podrobnosti: Tako Indiro razvaja fant

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:10 6. November 2018.

    dobro prefiltrirane slike. je kr fajn zožana :)

  • 14:28 6. November 2018.

    Bivsi ji je povedal kar ji gre , tako da se mu lahko samo zahvali in da se eno moznost..

  • 13:18 6. November 2018.

    Bivsi fant jo je kvecjemu spravil k sebi, da naredi nekaj na sebi. Sicer v glavi se je vedno tema, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.