Uff, kar je Aneta iz svoje "ta zadnje" naredila v enem mesecu, kapo dol!

Foto: POP-TV-2
Foto: POP-TV-2
Dokazala je, da se s trdno voljo in disciplino že v enem mesecu lahko doseže vidne rezultate.
Oglej si celoten članek

Aneta Andollini je na Instagramu pokazala, kako popolno ji je uspelo oblikovati svojo zadnjico v zgolj enem mescu, nam pa je tudi izdala recept za tako zavidljivo postavo. "Kot bivša študentka Fakultete za šport že razmišljam malo, ali bi šla nazaj v osebno trenerstvo, zato sem tudi objavila fotografijo, da se vidi, kaj se da s postavo narediti v zgolj mesecu dni. Jem vse, kar mi paše in kadar mi paše, celo preveč. Hrane si nikoli nisem omejevala, saj ne veš, kaj pride v življenju, kakšna bolezen in je takrat pa res potrebno se odrekati, tako da ne vidim smisla v tem, da bi se že sedaj. Moj prepričanje je, da mora telo dobiti vsega po malo," je pokomentirala, ali si pri preoblikovanju postave pomaga tudi s pravilno prehrano.

To pa je režim, ki se ga drži in s katerim je dosegla tako lepo oblikovano zadnjico: "Sama grem v fitnes vsaj trikrat tedensko, včasih tudi dvakrat na dan, če imam čas in voljo. To je moj izpušni ventil, to delam za dobro počutje in ne zato, ker me skrbi, kako bom videti. Enkrat tedensko sem fitnesu dodala tudi vadbo z elektrodami, raje kot teči, pa se odpravim na kolo, saj s tekom izgubim kilogram tam, kjer nočem, v obraz in prsi. Najbolj pogosto tako delam vaje z lastno težo in utežmi, kardia je zelo malo, le pri ogrevanju."

Magazin Štiri mesece v bolnišnici: Takšno je stanje Anetine bolne hčerke

Foto: Osebni arhiv Aneta Andollini

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 21:41 16. April 2019.

    Na tole "super oh in sploh rit" bo verjetno padel nek inteligenten dedec, ki ji bo izpraznil stanovanje in prodal …

  • 12:34 16. April 2019.

    Ja, kapo dol. Problem je, ker gredo te kile v enem TEDNU nazaj, če ni omenjene volje in zagona.

  • 09:34 16. April 2019.

    kaj ji to pomaga če je glava prazna

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.