Uff, naša zvezdnica bo stopila ves sneg!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Koga bi sploh še lahko zeblo ob pogledu na našo lepotico?
Oglej si celoten članek

Se še spomnite Maje Malnar, naše nekdanje pevke in manekenke? Maja je kar nekaj let živela v Los Angelesu, kjer ji je družbo delal nekdanji fant, uspešni filmski producent, danes pa svetlolaska živi v Londonu in je svetovno uspešna blogerka. Lepotica na Instagramu razveseljuje svoje oboževalce s fotografijami iz neštetih potovanj, nazadnje se je potikala po New Yorku, Maldivih, Parizu in po švicarskih Alpah, kjer so nastale dih jemajoče fotografije.

Magazin Majo bivši povabil v Cannes

Maja je svoje popolno in popolnoma golo telo namreč nastavila ledenim snežinkam. Nam je zelo všeč, saj bo s tem zagotovo stopila zimo in kmalu priklicala pomlad! In, če so lepotici nekoč očitali, da jo je le kost in koža, se danes lahko pohvali z zavidljivimi oblinami. 

Maja Malnar "OMG … pojej kaj“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:46 15. December 2018.

    Pa vsec mi je k ni nalicena. tko pac res uno naravna lepotica jo je sam.

  • 19:45 15. December 2018.

    Vsec mi je k so vse slike neobdelane.

  • 11:10 15. December 2018.

    fantje to se plača... in prav je tako :) bombaaaaa

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.