Magazin > VIP
209 ogledov

"OMG … pojej kaj“

Maja Malnar Instagram
Maja Malnar je na družbenih omrežjih objavila fotografijo, ob kateri se je verjetno marsikdo za našo lepotičko ustrašil. Sama pa pravi, da ni razloga za skrb.

Na selfieju Maje Malnar, ki ga je objavila na družbenih omrežjih, so najbolj opazne njene suhcene roke in koščena ramena. "Omg...pojej kaj,“ je ob fotografiji zapisala ena od njenih sledilk, ki pa jo je Maja pomirila, da ni tako hudo, kot je videti. "Samo čudno držim roke,“ pravi lepotica, ki s fantom, filmskih producentom, živi v Los Angelesu.

Upamo, da gre res le za neposrečeno fotografijo. Maja je namreč pred leti imela hude težave, o katerih je tudi javno spregovorila. Zbolela je namreč za anoreksijo in v nekem trenutku tehtala le 39 kilogramov. "Izgubila sem nadzor nad sabo, saj so mi ljudje v medijskem svetu, ki me je obkrožal, govorili, kaj naj počnem. Takrat sem bila prepričana, da je moje telo edina stvar, nad katero imam lahko nadzor. Bolj ko so mi govorili, naj ne hujšam, bolj sem se jim upirala in manj jedla. Se pa zdaj zavedam, da so mi želeli le pomagati, vendar takrat nisem tega videla tako,“ je leta 2009 povedala za portal Aktivni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.