Magazin > VIP
413 ogledov

Majo bivši povabil v Cannes

Maja Malnar Instagram
Maja Malnar se je pred časom razšla s fantom Justinom Nappijem, a se bo vseeno udeležila premiere njegovega filma na canskem festivalu.

Slovenska manekenka Maja Malnar je za revijo Story povedala, da z nekdanjim fantom Justinom Nappijem ostajata v dobrih odnosih in da se bo v Cannesu udeležila premiere njegovega filma. O tem, ali bosta še kdaj skupaj pa je za revijo povedala: "On se izredno trudi, ampak bomo videli. Trenutno mi ustreza, da sem sama, ampak nikoli ne reci nikoli.“ Maja se je takoj po razhodu preselila v Lonodn, kjer tudi dela in si prizadeva, da bi čim bolj uspela tudi v oblikovalskih vodah.

Njen svet se trenutno vrti okoli njene prve blagovne znamke oblačil in modnega bloga, ki ga pripravlja že nekaj časa. Pravi, da želi imeti le ekskluzivne kose, saj so vse stvari šivane na roko, svilo pa bo kupila v Italiji v domači tovarni Steffano Ricci. S svojo kolekcijo se za enkrat še ne misli širiti na večjo proizvodnjo, saj si želi, da bi bili njeni kosi čim bolj kakovostni in unikatni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.