Umazana resnica o ženski higieni

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Raziskava kozmetičnega koncerna Flint + Flint razkriva umazano resnico o ženski higieni.
Oglej si celoten članek

Podjetje Flint + Flint je na Otoku izvedlo raziskavo o ženski higieni, v kateri je sodelovalo 2000 žensk, ki so bile stare med 18 in 50 let. Rezultati bodo marsikoga šokirali …

Kar 4 od 5 žensk se ne tušira vsak dan. Tudi po divji zabavi se raje (polno naličene) odpravijo v posteljo kot pod tuš, tretjina pa jih je celo priznala, da si zobe umivajo le vsake tri dni.

Večina je kot razlog za svoje slabe higienske navade navedla pomanjkanje časa in utrujenost, ki je najhujša zjutraj in zvečer. "Res je, da je tempo življenja zelo hiter, a to ne more biti razlog za nehigieno,“ je rezultate raziskave pokomentirala lastnica Flint + Flint Maxine Flint.

Kako pogosto pa se vi umivate, drage Slovenke? Sodeluj v anketi!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • vsak drug-tretji dan se mi zdi čist prfektno odvisno od tega če smrdiš. sam vseen pa je boljš smrdet pa …

  • mph
    21:10 28. Februar 2015.

    Kaj pa pravi glede gorgonzole? :-)

  • 20:48 28. Februar 2015.

    Je kar prav, če se človek tušira vsak dan, še posebej tisti, ki se bolj potijo. Da se pa izogneš …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.