Magazin > Lepota & telo
36 ogledov

Umazana resnica o ženski higieni

piling, tuširanje Žurnal24 main
Raziskava kozmetičnega koncerna Flint + Flint razkriva umazano resnico o ženski higieni.

Podjetje Flint + Flint je na Otoku izvedlo raziskavo o ženski higieni, v kateri je sodelovalo 2000 žensk, ki so bile stare med 18 in 50 let. Rezultati bodo marsikoga šokirali …

Kar 4 od 5 žensk se ne tušira vsak dan. Tudi po divji zabavi se raje (polno naličene) odpravijo v posteljo kot pod tuš, tretjina pa jih je celo priznala, da si zobe umivajo le vsake tri dni.

Večina je kot razlog za svoje slabe higienske navade navedla pomanjkanje časa in utrujenost, ki je najhujša zjutraj in zvečer. "Res je, da je tempo življenja zelo hiter, a to ne more biti razlog za nehigieno,“ je rezultate raziskave pokomentirala lastnica Flint + Flint Maxine Flint.

Kako pogosto pa se vi umivate, drage Slovenke? Sodeluj v anketi!

Komentarjev 6
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:14 28.februar 2015.

    vsak drug-tretji dan se mi zdi čist prfektno odvisno od tega če smrdiš. sam vseen pa je boljš smrdet pa bit zdrav k pa da si "speglan" pa da si uničuješ kožo. Ampak če je sila ane pol se pa ...prikaži več pač umiješ (ne stuširaš) tok da ne smrdiš.

  • mph 21:10 28.februar 2015.

    Kaj pa pravi glede gorgonzole? :-)

  • jons 20:48 28.februar 2015.

    Je kar prav, če se človek tušira vsak dan, še posebej tisti, ki se bolj potijo. Da se pa izogneš "kemiji" se pa uporablja naravna mila.