Umrl 25-letni sin velikega hollywoodskega zvezdnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tim Roth, akter številnih izjemnih filmskih stvaritev, se je soočil z bolečo izgubo.
Oglej si celoten članek

V 26. letu starosti je umrl Michael Cormac Roth, sin slovitega angleškega igralca Tima Rotha, je poročal Guardian.

Cormac Roth, sicer kitarist, skladatelj in producent, se je lani novembra soočil z diagnozo raka na modih. Umrl je 16. oktobra, je danes sporočila njegova družina.

"Bil je divja in električna bomba energije, njegov duh je bil napoljen s svetlobo in dobroto," je med drugim zapisano v sporočilu za javnost, ki ga je v svet poslala družina pokojnega.

"Čeprav je imel divjo stran, je bil Cormac obenem utelešenje ljubeznivosti. Nežna duša, ki je ljudem okoli sebe dajala srečo in upanje," je še zapisano v sporočilu.

Fotografije nesreče Hollywood žaluje: Za volanom umrla igralska ikona

Leta 2018 se je Cormac Roth podpisal pod album Pithon, bil je soavtor glasbe za film New Order v letu 2020. 

Cormac Roth je v svoji zadnji objavi na Instagramu letos avgusta dejal: "Ne morete vedno izbrati svoje usode. Ne morete vedno izbirati prihodnosti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CORM (@cormacroth)

Tim Roth je legendarno hollywoodsko ime. Zaslovel je že v osemdesetih letih v Veliki Britaniji, nato pa plodno sodeloval z režiserjem Quentinom Tarantinom. Z ženo Nikki Butler ima še sina Hunterja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.