V gibanju skupaj z glasbo

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Predstavljamo nove pripomočke, ki zdržijo vaš vadbeni tempo.
Oglej si celoten članek

Vadbo lahko popestrite z zabavno tehnologijo, ki je prilagojena prav uporabi ob športu. Predstavljamo vam nekaj novosti.

Ne spreglejte galerije.

Actionfit za 20 evrov
Sodobne Philipsove slušalke actionfit med vadbo ne motijo, pa tudi potenje jim ne pride do živega. Glede bacilov pri Philipsu pravijo, da bodite brez skrbi, saj so izdelane iz antibakterijskih materialov. Paket sicer vsebuje tri različne silikonske nastavke za uho. Proizvajalec obljublja odličen zvok, pri čemer izpostavlja odlično zaigrane nizke tone, ki naj bi celo spodbujali vadbo. Cena: na spletu smo model SHQ 1000 izbrskali že za 20 evrov.

Slušalke tested on animals
Te dni bodo tudi pri nas na voljo novi modeli slušalk tested on animals, ki sta jih znotraj znamk The Specked in The Stretch razvila Philips in O'Neill. Prilagodljive so ekstremnim športnim razmeram, saj z njimi ne boste slišali vetra, raztegljive in združljive z mobilnimi telefoni. Cena za zdaj ni znana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.