Magazin > Lepota & telo
36 ogledov

V gibanju skupaj z glasbo

1/3
Žurnal24 main
Predstavljamo nove pripomočke, ki zdržijo vaš vadbeni tempo.

Vadbo lahko popestrite z zabavno tehnologijo, ki je prilagojena prav uporabi ob športu. Predstavljamo vam nekaj novosti.

Ne spreglejte galerije.

Actionfit za 20 evrov
Sodobne Philipsove slušalke actionfit med vadbo ne motijo, pa tudi potenje jim ne pride do živega. Glede bacilov pri Philipsu pravijo, da bodite brez skrbi, saj so izdelane iz antibakterijskih materialov. Paket sicer vsebuje tri različne silikonske nastavke za uho. Proizvajalec obljublja odličen zvok, pri čemer izpostavlja odlično zaigrane nizke tone, ki naj bi celo spodbujali vadbo. Cena: na spletu smo model SHQ 1000 izbrskali že za 20 evrov.

Slušalke tested on animals
Te dni bodo tudi pri nas na voljo novi modeli slušalk tested on animals, ki sta jih znotraj znamk The Specked in The Stretch razvila Philips in O'Neill. Prilagodljive so ekstremnim športnim razmeram, saj z njimi ne boste slišali vetra, raztegljive in združljive z mobilnimi telefoni. Cena za zdaj ni znana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.