V preteklost se vračajo Možje v črnem

Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3 Foto: Continental Film Možje v črnem 3
Bi šli nazaj v prihodnost? Pardon, v preteklost! S tretjim delom znanstvenofantastične akcijske komedije Možje v črnem to ne bo problem. Agenta J in K sta namreč že prišla v slovenske kinematografe. Uradna premiera v Koloseju Ljubljana bo nocoj ob 18.20.
Oglej si celoten članek

Zabavni agent J (Will Smith) je neustrašen borec proti zlonamernim Nezemljanom, toda noben spopad s še tako slinasto vesoljsko pošastjo ga ni pripravil na nemogočo nalogo preprečitve potvarjanja zgodovine.

Ko sta na kocki življenje njegovega zadržanega partnerja K-ja (Tomyy Lee Jones) in usoda celotnega planeta, se mora J odpraviti nazaj v leto 1969 in popraviti napako, saj je zlobni vesoljski veleum Boris (Jemaine Clement) spremenil zgodovino in iz nje izbiral K-ja.

J tako kmalu po vrnitvi v preteklost odkrije, da so v vesolju skrivnosti, ki mu jih K ni nikoli razkril – skrivnosti, ki se bodo razkrile same od sebe, ko združi moči z mladim K-jem (Josh Brolin), da bi rešil partnerja, agencijo in prihodnost človeštva.

Uradno premiero filma lahko v ljubljanskem Koloseju ujamete ob 18.20. Srečnežem bo na Vladarskih stolih omogočena vladarska izkušnja. V Koloseju Maribor premiere na zamudite ob 20. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.