Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

V preteklost se vračajo Možje v črnem

Možje v črnem 3
1/16
Continental Film
Bi šli nazaj v prihodnost? Pardon, v preteklost! S tretjim delom znanstvenofantastične akcijske komedije Možje v črnem to ne bo problem. Agenta J in K sta namreč že prišla v slovenske kinematografe. Uradna premiera v Koloseju Ljubljana bo nocoj ob 18.20.

Zabavni agent J (Will Smith) je neustrašen borec proti zlonamernim Nezemljanom, toda noben spopad s še tako slinasto vesoljsko pošastjo ga ni pripravil na nemogočo nalogo preprečitve potvarjanja zgodovine.

Ko sta na kocki življenje njegovega zadržanega partnerja K-ja (Tomyy Lee Jones) in usoda celotnega planeta, se mora J odpraviti nazaj v leto 1969 in popraviti napako, saj je zlobni vesoljski veleum Boris (Jemaine Clement) spremenil zgodovino in iz nje izbiral K-ja.

J tako kmalu po vrnitvi v preteklost odkrije, da so v vesolju skrivnosti, ki mu jih K ni nikoli razkril – skrivnosti, ki se bodo razkrile same od sebe, ko združi moči z mladim K-jem (Josh Brolin), da bi rešil partnerja, agencijo in prihodnost človeštva.

Uradno premiero filma lahko v ljubljanskem Koloseju ujamete ob 18.20. Srečnežem bo na Vladarskih stolih omogočena vladarska izkušnja. V Koloseju Maribor premiere na zamudite ob 20. uri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.