V šovu velika harmonija, kaj pa se z Luko in Ajdo dogaja danes?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Zapis, ki pove zelo veliko ...
Oglej si celoten članek

V šovu Super par sta bila med uspešnejšimi pari tudi Ajda Špacapan in Luka Korenčič, ki sta dajala vtis skladnega in zaljubljenega para, ki se, čeprav še nista tako dolgo skupaj, kar dobro pozna. Iskrica med njima je namreč preskočila šele pred dvema letoma! Luka nam je pred časom razkril, kako je poteka njun prvi zmenek, ki je bil zelo dramatičen. 

Ajda je sedaj z zapisom o najlepši stvari na svetu - ljubezni -  razkrila, kakšno je stanje v njenem srcu. "Ma bi se reklo, da se spodobi vsake toliko časa povedat nekaj o ljubezni. Ma ne ker se spodobi, ampak ker se čuti! Ljubezen te prime in te ne spusti. Četudi misliš, da je ni, ona v tebi tli. Ljubezen ni kot čokoladna razvada, ampak je kot promenada. Taka po kateri vztrajaš, tudi ko je težko in se srce boji… Pa vendar ja na koncu te promenade nagrada, boljša kot čokolada! Klin se s klinom zbija in ljubezen se z ljubeznijo množi. … ljubezen si ti," je zapisala ob prelepi fotografiji z Lukom in njuno psičko. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.