Magazin > VIP
8400 ogledov

V šovu velika harmonija, kaj pa se z Luko in Ajdo dogaja danes?

luka, ajda, super par POP TV
Zapis, ki pove zelo veliko ...

V šovu Super par sta bila med uspešnejšimi pari tudi Ajda Špacapan in Luka Korenčič, ki sta dajala vtis skladnega in zaljubljenega para, ki se, čeprav še nista tako dolgo skupaj, kar dobro pozna. Iskrica med njima je namreč preskočila šele pred dvema letoma! Luka nam je pred časom razkril, kako je poteka njun prvi zmenek, ki je bil zelo dramatičen. 

Ajda je sedaj z zapisom o najlepši stvari na svetu - ljubezni -  razkrila, kakšno je stanje v njenem srcu. "Ma bi se reklo, da se spodobi vsake toliko časa povedat nekaj o ljubezni. Ma ne ker se spodobi, ampak ker se čuti! Ljubezen te prime in te ne spusti. Četudi misliš, da je ni, ona v tebi tli. Ljubezen ni kot čokoladna razvada, ampak je kot promenada. Taka po kateri vztrajaš, tudi ko je težko in se srce boji… Pa vendar ja na koncu te promenade nagrada, boljša kot čokolada! Klin se s klinom zbija in ljubezen se z ljubeznijo množi. … ljubezen si ti," je zapisala ob prelepi fotografiji z Lukom in njuno psičko. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.