V tej nesreči udeležen oče znane Slovenke

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Svoji jezi je dala duška na Facebooku.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali včeraj, sta na štajerskem koncu s ceste zdrsnili dve plužni vozili, eno je vozil oče Tamare Korošec, znane iz šova Ljubezen po domače, v katerem je osvojila srce Renata Lužarja.

Lepotičko jezi, ker se javnost ne zaveda, v kako nevarnih pogojih delajo cestni delavci, in to za mizerne plače. Svojo jezo je izlila na Facebooku. "Rada bi samo povedala, da danes je bil to moj ati, jutri je lahko pa tvoj, kajne? Tega se zavedamo samo tisti, ki imamo atije (strice, dedije, soproge), kogar koli, ki dela v takšni službi, službi šoferja. Žal je to v zimskem času zelo tvegana in težka služba, ki jo moj ati vedno opravlja z navidezno lahkotnostjo. V sebi pa verjetno z veliko strahu. Zelo uspešno. Danes pa se je zgodilo tudi njemu, zato me zelo jezijo ljudje, ki ne razumejo v kakih težkih pogojih delajo, da se lahko mi v lahkih pogojih peljemo v službo. Za en navaden d*** plače izpostavljeni takšni nevarnosti. Fuuj direktor cestnega podjetja, kdorkoli že si. Sram te bodi, samo to bom rekla."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:59 20. Januar 2023.

    Jaaaa, to sem rabu vedet.

  • 10:48 20. Januar 2023.

    Pa dobro no...kolikorkrat na leto pa sneži? Poleg tega imajo plačane nadure. Kaj dandanes bi vsi radi imeli ne vem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.