Magazin > VIP
11557 ogledov

V tej nesreči udeležen oče znane Slovenke

tamara korošec Facebook
Svoji jezi je dala duška na Facebooku.

Kot smo poročali včeraj, sta na štajerskem koncu s ceste zdrsnili dve plužni vozili, eno je vozil oče Tamare Korošec, znane iz šova Ljubezen po domače, v katerem je osvojila srce Renata Lužarja.

Lepotičko jezi, ker se javnost ne zaveda, v kako nevarnih pogojih delajo cestni delavci, in to za mizerne plače. Svojo jezo je izlila na Facebooku. "Rada bi samo povedala, da danes je bil to moj ati, jutri je lahko pa tvoj, kajne? Tega se zavedamo samo tisti, ki imamo atije (strice, dedije, soproge), kogar koli, ki dela v takšni službi, službi šoferja. Žal je to v zimskem času zelo tvegana in težka služba, ki jo moj ati vedno opravlja z navidezno lahkotnostjo. V sebi pa verjetno z veliko strahu. Zelo uspešno. Danes pa se je zgodilo tudi njemu, zato me zelo jezijo ljudje, ki ne razumejo v kakih težkih pogojih delajo, da se lahko mi v lahkih pogojih peljemo v službo. Za en navaden d*** plače izpostavljeni takšni nevarnosti. Fuuj direktor cestnega podjetja, kdorkoli že si. Sram te bodi, samo to bom rekla."

Komentarjev 2
  • Boris 10:59 20.januar 2023.

    Jaaaa, to sem rabu vedet.

  • h4ck3r 10:48 20.januar 2023.

    Pa dobro no...kolikorkrat na leto pa sneži? Poleg tega imajo plačane nadure. Kaj dandanes bi vsi radi imeli ne vem kakšno plačo? Ja je odgovorno, saj s takšnim vozilom lahko narediš drugemu veliko škode. Je težko? Hja verjetno tako kot ...prikaži več od vsakega drugega šoferja tovornjaka, so pa tile tovornjaki že kar komfortni in vsa oprema ež bolj kot električno vodena. Pač se je zgodila napaka, z mizerno materialno škodo in to je to. Zakaj se delaj sedaj iz tega nekaj velikega? Kaj gre stavkat za 3000 neto?