V veselem pričakovanju tudi ta slovenska zvezdnica

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Očitno bo leto 2019 še kako plodno!
Oglej si celoten članek

Poleg Iris Mulej in Ote Širca Roš bo prihodnje leto že drugič zibala tudi igralka in voditeljica Maja Martina Merljak, kot poroča revija Suzy, ki že v drugo pričakuje fantka. "Rok imam v začetku maja, a sem čakala, da damo skozi vse teste, povedala nisem niti producentom," pravi Maja, ki po treh letih pričakuje drugega otroka. Malo manj pa je navdušen njen prvorojenec, ki si je iz srca želel sestrico. "Odkar ve, da pričakujemo fantka, se trebuščka niti dotakniti noče več, a verjamem, da bosta kaj kmalu pajdaša," dodaja Merljakova.

Magazin Maja Martina Merljak: "Zakaj imajo ljudje sploh otroke?"

Sicer pa našo igralko pred porodom čakajo še številne igralske in študijske obveznosti. Do aprila namerava aktivno igrati v vseh treh predstavah, katerih del je trenutno, poučevati in se posvetiti magisteriju režije, ki ga opravlja v Londonu. Poleg vsega tega, pa se igralka s partnerjem trenutno tudi intenzivno posveča prenovi stare hiše, ki bo že zelo kmalu postala njihovo novo domovanje. 

Foto: Osebni arhiv Maja Martina Merljak

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:46 21. December 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • 17:19 21. December 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.