Magazin > VIP
8793 ogledov

V veselem pričakovanju tudi ta slovenska zvezdnica

Zvezde plešejo, Maja Martina Merljak Saša Despot
Očitno bo leto 2019 še kako plodno!

Poleg Iris Mulej in Ote Širca Roš bo prihodnje leto že drugič zibala tudi igralka in voditeljica Maja Martina Merljak, kot poroča revija Suzy, ki že v drugo pričakuje fantka. "Rok imam v začetku maja, a sem čakala, da damo skozi vse teste, povedala nisem niti producentom," pravi Maja, ki po treh letih pričakuje drugega otroka. Malo manj pa je navdušen njen prvorojenec, ki si je iz srca želel sestrico. "Odkar ve, da pričakujemo fantka, se trebuščka niti dotakniti noče več, a verjamem, da bosta kaj kmalu pajdaša," dodaja Merljakova.

Maja Martina Merljak Magazin Maja Martina Merljak: "Zakaj imajo ljudje sploh otroke?"

Sicer pa našo igralko pred porodom čakajo še številne igralske in študijske obveznosti. Do aprila namerava aktivno igrati v vseh treh predstavah, katerih del je trenutno, poučevati in se posvetiti magisteriju režije, ki ga opravlja v Londonu. Poleg vsega tega, pa se igralka s partnerjem trenutno tudi intenzivno posveča prenovi stare hiše, ki bo že zelo kmalu postala njihovo novo domovanje. 

Maja Martina Merljak | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

 

Komentarjev 2
  • Avatar Meganlasa
    Meganlasa 17:46 21.december 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • Emily_Langham 17:19 21.december 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in to je bilo tako čisto, da po mojem mnenju nisem mogel sprejeti kot verodostojno, če prej ne rabim te spletne ...prikaži več strani. če tudi vi hočete zaslužiti to vrsto ogromnega denarja, potem pridi in postanite del nas. to internetno spletno stran naa spletu ........... ..... >>>>>>>>> http://www.Internet43.Com