Velika imena, ki so se poslovila leta 2017

Foto: MGL Gašper Tič Foto: Peter Uhan/SNG Drama Jernej Šugman Foto: Osebni arhiv Sandi Kolenc Koli Foto: mediaspeed Maria Pozsonec Foto: Mediaspeed Vilko Avsenik, glasbenik in skladatelj Foto: facebook Primož Žižek Foto: Profimedia Hugh Hefner Foto: Žurnal24 Jerry Lewis Foto: profimedia John Heard, Sam doma Foto: profimedia Chester Bennington Foto: Profimedia Chris Cornell Foto: Profimedia nelsan ellis Foto: EPA Chuck Berry Foto: Profimedia Allo Allo Gorden Kaye
Še posebej je trpelo slovensko gledališče.
Oglej si celoten članek

Slovenija si bo leto 2017 zagotovo zapomnila po smrti legendarnih igralcev Gašperja Tiča in Jerneja Šugmana. Obraz Mestnega gledališča ljubljanskega Gašper Tič je bil umorjen v svojem stanovanju v centru Ljubljane, obraz Drame Jernej Šugman pa je zaradi srčne kapi umrl na enem od slovenskih smučišč.

Na svetovni ravni smo se poslovili od očeta Playboya Hugha Hefnerja in od pevka skupine Linkin Park Chesterjem Benningtonom. Več, kdo se je iz sveta slavnih poslovil v let 2017, v galeriji zgoraj.

Magazin Jernej Šugman umrl na smučišču

Smrt Gašperja Tiča Smrt Gašperja Tiča: S krvnikom sta se nekaj časa poznala

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:56 29. December 2017.

    Prekleta debiljad 24-(ž)urna! Dajte raje še naprej pisat o Mireli in podobnih ponesrečenih abortusih, namesto da se norčujete iz resničnih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.