Magazin > VIP
3298 ogledov

Velika imena, ki so se poslovila leta 2017

Gašper Tič
1/14
MGL
Še posebej je trpelo slovensko gledališče.

Slovenija si bo leto 2017 zagotovo zapomnila po smrti legendarnih igralcev Gašperja Tiča in Jerneja Šugmana. Obraz Mestnega gledališča ljubljanskega Gašper Tič je bil umorjen v svojem stanovanju v centru Ljubljane, obraz Drame Jernej Šugman pa je zaradi srčne kapi umrl na enem od slovenskih smučišč.

Na svetovni ravni smo se poslovili od očeta Playboya Hugha Hefnerja in od pevka skupine Linkin Park Chesterjem Benningtonom. Več, kdo se je iz sveta slavnih poslovil v let 2017, v galeriji zgoraj.

Jernej Šugman Magazin Jernej Šugman umrl na smučišču Gašper Tič Smrt Gašperja Tiča Slovenija Smrt Gašperja Tiča: S krvnikom sta se nekaj časa poznala
Komentarjev 1
  • Avatar frnazzi
    frnazzi 21:56 29.december 2017.

    Prekleta debiljad 24-(ž)urna! Dajte raje še naprej pisat o Mireli in podobnih ponesrečenih abortusih, namesto da se norčujete iz resničnih umetnikov, kot na primer pri sliki št. 8. Letos je ameriški filmski komik Jerry Lewis zares umrl, a na sliki ...prikaži veči ni on, ampak legenda rock'n'rolla Jerry Lee Lewis, ki pa je še zelo živ. Pa kaj bi tisto, vam je vseeno, tudi če bi objavili sliko Boruta Pahorja – folk itak nima pojma, kenede!