Magazin > VIP
76132 ogledov

Jernej Šugman umrl na smučišču

Jernej Šugman Mediaspeed
Igralec se je zgrudil na izteku smučišča.

Jernej Šugman je bil s tremi prijatelji v nedeljo namenjen na Zelenico, a druščina tja ni nikoli prispela, poročajo Slovenske novice. Iz neznanega razloga, naj bi se na spodnji polovici poti obrnili in odsmučali nazaj v dolino. Nekaj minut čez 11. uro dopoldne so prismučali do izteka smučišča, kjer se je igralec nato nezavesten zgrudil. Na kraju dogodka sta bila dva tržiška gorska reševalca, ki sta Šugmana do prihoda dežurne ekipe Nujne medicinske pomoči (NMP) oživljala, a žal neupsešno, še piše omenjeni časnik. Neupešna pa je na žalost bila tudi medicinska ekipa.

Jernej Šugman Magazin To se bo zgodilo s predstavami Jerneja Šugmana

"Prismučal je do konca proge in tam kolapsiral. Takoj sva stekla do njega, najine žene in otroke pa sva poslala naprej. Bila je kar panika. Najprej ga sploh nisva spoznala, ni bilo časa. Potem ko je takoj prišla zdravniška ekipa in ga odpeljala z reševalnim vozilom, je vse skupaj prišlo za nama. Kar stisne te pri srcu, ko potem zvečer gledaš poročila in izveš, da je bil še tako mlad in imel otroke," je Slovenskim novicam povedal reševalec.
Jernej Šugman Magazin Ganljivo pismo Jerneju Šugmanu v slovo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.