Verjamete? To se Neishi v pol leta zveze še ni zgodilo

Foto: Nejc Pernek
Foto: Nejc Pernek
Zaljubljena je še lepša kot prej.
Oglej si celoten članek

Neisha in njen novi partner Jernej, sicer član slovenske mornarice, sta par že pol leta in po Jernejevih besedah sta zelo srečna, da imata drug drugega. Ker Jernej zaradi službe veliko časa preživi na obali, par še ne živi skupaj, sicer pa se je pevka pošalila, da se morata prej vsaj enkrat skregati. Ker se še nista, tako velikih korakov, kot sta selitev in poroka, za enkrat še ne načrtujeta. Kljub temu pa golobčka veliko časa preživita skupaj, saj Jernej v Ljubljana prihaja tudi med tednom.

Magazin Neisha skoraj neprepoznavna, je kriv lepotni popravek?

Sicer pa Neisha ni okupirana le z ljubeznijo, temveč tudi z glasbo. Poleg nastopov, si je zadala še en večji in obsežnejši projekt, sama bo namreč napisala glasbo in besedila za album, ki si ga želi posneti z Big Bandom. 

Magazin To je uspeh Neishine sestre

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:56 24. November 2018.

    saj Jernej v Ljubljana prihaja tudi med tednom..tolk o znanju slovenščine

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.