Vesna: Takšne težave je imela z novo simpatijo

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Vesna očitno nima sreče v ljubezni.
Oglej si celoten članek

Lanskoletna podeželska junakinja šova Ljubezni po domače Vesna Šošterič, ki se je gledalcem usidrala v srce s posrečenim "fačuzijem", očitno nikakor ne more najti prave ljubezni. Marca nam je sicer razkrila, da ima novo simpatijo, a se očitno ni izšlo po pričakovanjih. "Tisti je odšel. Takih jaz ne rabim, ki bi samo v disko in po feštah hodili. Jaz veliko delam, doma, v službi, oni bi pa samo okoli hodili. Zelo se trudim, da zaslužim denar, fantje pa dobijo plačo in prvi teden vse zapravijo, kaj pa potem? Jaz vlagam v kmetijo in ne hodim čez teden ven," je povedala.

"Ni takih kot jih jaz rabim. Za jesti in piti jih je dosti, za delati pa ne," še dodaja Vesna, ki pravi, da nekaj novega sicer se plete, a da ne bo govorila, dokler ne bo resno. Z Miho, s katerim sta se spoznala v šovu, in ki ji je še pred nekaj meseci z rožami potrkal na vrata ter prosil za novo priložnost, pa se ne slišita več, kot je povedala. 

Sicer pa ima Vesna poleti polne roke dela, trenutno na njihovi kmetiji namreč postavljajo ograjo, ki bo kmetijo varovala pred jeleni. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 09:53 25. Julij 2019.

    Ta lolika, si naj v stanovanje da enega "OSLA", da se ji nebo dalje fuzlalo v antipatični glavi...Sramota za SLO.....

  • 15:50 7. Julij 2019.

    Očitno je tudi ona posebna... Vendar če realno pogledamo, njenih let moški so poročeni, če so normalni. Samski so samo …

  • 08:16 30. Junij 2019.

    Že to nenehno iskanje preko medijev pove vse......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.