Magazin > VIP
19836 ogledov

Vesna: Takšne težave je imela z novo simpatijo

Vesna Šošterič Osebni ahiv
Vesna očitno nima sreče v ljubezni.

Lanskoletna podeželska junakinja šova Ljubezni po domače Vesna Šošterič, ki se je gledalcem usidrala v srce s posrečenim "fačuzijem", očitno nikakor ne more najti prave ljubezni. Marca nam je sicer razkrila, da ima novo simpatijo, a se očitno ni izšlo po pričakovanjih. "Tisti je odšel. Takih jaz ne rabim, ki bi samo v disko in po feštah hodili. Jaz veliko delam, doma, v službi, oni bi pa samo okoli hodili. Zelo se trudim, da zaslužim denar, fantje pa dobijo plačo in prvi teden vse zapravijo, kaj pa potem? Jaz vlagam v kmetijo in ne hodim čez teden ven," je povedala.

"Ni takih kot jih jaz rabim. Za jesti in piti jih je dosti, za delati pa ne," še dodaja Vesna, ki pravi, da nekaj novega sicer se plete, a da ne bo govorila, dokler ne bo resno. Z Miho, s katerim sta se spoznala v šovu, in ki ji je še pred nekaj meseci z rožami potrkal na vrata ter prosil za novo priložnost, pa se ne slišita več, kot je povedala. 

Sicer pa ima Vesna poleti polne roke dela, trenutno na njihovi kmetiji namreč postavljajo ograjo, ki bo kmetijo varovala pred jeleni. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 6
  • tone80 09:53 25.julij 2019.

    Ta lolika, si naj v stanovanje da enega "OSLA", da se ji nebo dalje fuzlalo v antipatični glavi...Sramota za SLO.....

  • mici79 15:50 07.julij 2019.

    Očitno je tudi ona posebna... Vendar če realno pogledamo, njenih let moški so poročeni, če so normalni. Samski so samo zgube ali ločenci, med njimi malo normalnih, tisti pa najbrž nje ne bodo izbrali. Pa res je, da se ljudem ...prikaži več vedno manj da delat...

  • sam50 08:16 30.junij 2019.

    Že to nenehno iskanje preko medijev pove vse......

Sorodne novice