Victoria Beckham zapravila na tisoče dolarjev, da bi utišala govorice

Foto: Profimedia
Victoria Beckham je opravljivcem, ki menijo, da je njen zakon z Davidom Beckhamom le še farsa, usta zaprla s to razkošno potezo.
Oglej si celoten članek

Victoria Beckham je priredila razkošno novoletno zabavo, za katero je zapravila več kot 40 tisoč evrov. Je s tem želela utišati vse glasnejše govorice, da je njun zakon z Davidom le še farsa? David je v jeseni namreč prvič spregovoril o zakonski krizi, ko je za avstralsko televizijo povedal, da je biti v zakonu toliko časa, trdo delo.

Magazin David in Victoria to skrivnost varovala dve desetletji

Za Vic, ki se vedno trudi, da bi bili videti kot popolna družina, je bil to oster noč v hrbet, a modna oblikovalka in nekdanja pop zvezdnica se ne da. Da bi zakrpala zakon in utišala govorice, je za novo leto priredila veliko zabavo, za katero je odštela gore denarja. Pijača v potokih, prvovrstna kulinarika in ogromen ognjemet za piko na i. Praznovanje pa je bilo še toliko bolj veselo, ker je njun najstarejši sin Brooklyn na zabavo pripeljal novo dekle, manekenko Hano Cross.

Magazin David in Victoria Beckham: Le kako bosta razložila te fotografije ...

Seveda pa tudi tokrat ni šlo brez škandala, saj je v javnost prišla nova fotografija, na kateri David na usta pritiska poljubček hčerki Harper, kar je za številne starše po svetu povsem nesprejemljivo. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.