Naš radijski voditelj ženo spravil v jok!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Pod besedo romantik, se v slovarju zagotovo skriva fotografija našega radijca Uroša Bitenca.
Oglej si celoten članek

Ob prvi obletnici poroke je radijec in tekmovalec šova Zvezde plešejo Uroš Bitenc s tem videoposnetkom razkril, kako je takrat presenetil svojo nevesto Anteo Mramor Bitenc

Magazin Natalija Gros v šovu spoznala novo ljubezen

"Ed Sheeran je bog ljubezni! Ko sem prvič slišal pesem Perfect, sem prav videl, kako jo plešem v poročni obleki, z najlepšo nevesto v mojih rokah. In to se je uresničilo!  Antea ni imela pooojma, da sem ji to pripravil. In kako zelo dobro se to vidi v posnetku. Fuuuul hvala zmagovalki šova Zvezde plešejo Tadeji Pavlič, da si je vzela čas (sicer ne veliko) in mi pokazala par luštnih korakov dunajskega valčka, da sem dobesedno sezul Anteo. Vadili smo kar v kleti Radio Antena, skupaj s sodelavko Laro in skoraj bi nas Antea zalotila," je Uroš zapisal ob romantičnem posnetku.

Sicer pa sta zaljubljenca letos posnela nov video na pesem Perfect, v katerem plešeta s hčerko v naročju. Na njuni porki je bila namreč še v trebuščku. 

xxx

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.